Please reload

Entradas recientes

INFO IMPORTANT DE LA TROBADA DE CASALS A FIGUERES

August 22, 2019

Degut a la logística de la Trobada de Casals d’aquest divendres a Figueres, us demanem puntualitat, ja que els busos sortiran a les 9 del matí. Obrirem la porta cinc minuts abans per passar llista d’assistència i menjador. El bus de P5-1r i 2n-3r sortirà del casal a l’Escola Joana d’Empúries.

 

En el cas del grup de 4t, 5è i 6è, el seu bus sortirà del Pavelló Municipal (al costat de l’Escola Ruiz Amado) i el compartiran amb el Casal Esportiu. Us demanem trobar-nos directament allà a les 9 i ens tornarem a trobar al mateix lloc a les 13h (o una mica més tard si la tornada és una mica més tard). Podria ser que a última hora variés la quantitat de persones assistents a la Trobada i, per tant, que hi cabéssim al mateix autocar. Si fos així, contactaríem amb les famílies abans de les 13h per fer-vos-ho saber i perquè pugueu venir a recollir als vostres fills/es al casal. Si no, quedem al Pavelló Municipal com a les 9.

 

Us recordem que podria ser que arribéssim un xic més tard de les 13h. Disculpeu les molèsties i gràcies per la comprensió.

I recordeu: porteu la samarreta del casal, roba i calçat còmode, aigua, esmorzar i gorra!

 

Per qualsevol dubte dirigiu-vos a les monitores o a la directora.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo

2017 by Yeray