Dimarts 23 de juliol: TROBADA DE CASALS!

Benvolgudes famílies,Com cada any, els casals municipals organitzem la Trobada de Casals, on els casals del poble (casal de lleure, casal esportiu i casal de vela) compartim espai i activitats, promovent la cohesió i divertint-nos tots i totes plegades.


Enguany serà el proper dimarts 23 a la platja gran d’Empuriabrava de 9 a 13h (davant l’antiga Passarel·la) i allà tindrem preparades diverses activitats de lleure, esportives i una súper festa de l’escuma per acabar la jornada.


Mentre que els grups de P3 fins a 1r-2n aniran a la platja amb autocar, els grups de 3r-4t i 5è-6è hi aniran amb bici. Per tant és important que aquests portin aquell dia bicicleta i casc!

Caldrà que els i les participants portin una cantimplora amb molta aigua (farà calor!), crema solar, esmorzar, gorra, banyador, manguitos/cinturó si s’escau i moltíssimes ganes de remullar-nos i passar-ho bé!


Per a qualsevol dubte restem a la vostra disposició


Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.