Please reload

Entradas recientes

RECORDEU LA SAMARRETA BLANCA!

July 5, 2019

 

 

Us recordem que al llarg de la setmana que ve (del 8/07 al 12/07) cal dur una samarreta blanca (nova o vella, com preferiu) per poder tenyir i decorar com a record del casal (el taller es realitzarà la tercera setmana de casal). Consulteu les programacions al taulell de l’entrada del casal o a estiucastello.cat per saber quan es farà exactament el taller. Els nens i nenes que només participen al casal durant la primera quinzena, poden portar la samarreta i li decorarem també. En aquest cas, la podreu passar a buscar a partir del 24 de juliol. Si no duen la camiseta, no podran fer el taller, així que mireu de portar-la que quedarà molt bé!!!

 

Per últim, demanem que poseu el nom escrit en permanent a l’etiqueta o a l’interior del coll de la samarreta.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo

2017 by Yeray