BUSQUEM MONIS!


Hola! 🙋🏻‍♀ Busquem monitors i monitores per treballar al Casal Municipal de Castelló d’Empúries! ☀Tens el títol? Fantàstic! 👍🏻 Tens experiència? Meravellós!👌🏾 T’agrada treballar amb nens/es i joves en l’educació amb valors? Perfecte! ♥ Estarem encantades de rebre la teva solicitud al correu 📩 xots.estiu@gmail.com ‼Adjunta’ns al correu: 1. El teu CV 📃 2. Títol de monitor/a de lleure 🎓 3. Certificat negatiu d’antecedents de delictes de naturalesa sexual No tens el títol encara i busques un lloc on fer les pràctiques? ⚒🧱 Amb nosaltres pots fer-les!! 🎉🔝🔝Disposem de diferents jornades i varietat de grups d’edat perquè puguis aprendre i gaudir de les teves pràctiques! 🔔💪🏽 Encara no tens 18 anys i t’agradaria passar l’estiu fent de premonitor o premonitora? 🤩 ⛱ VINE A COL·LABORAR AMB NOSALTRES!!! 😎


Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.