16 de juliol: TROBADA DE CASALS A LA PLATJA

Benvolgudes famílies,

El proper dilluns 16 de juliol hi haurà la Trobada de Casals a la platja d’Empuriabrava, on s’hi realitzaran diverses activitats per a tots els grups dels casals municipals. Els grups de mitjans i grans faran activitats aquàtiques, jocs i festa de l’espuma per grans, mentre que els petits gaudiran d’una festa de l’espuma infantil a part a la sorra i es banyaran a la platja.

Els grups de P3, P4, P5 i 1r-2n aniran amb autocar. D'altra banda, els grups de 3r i 4t i 5è i 6è hi aniran amb bicicleta.

L’horari de l’activitat és de 9 a 13h. Cal recordar que els participants han de portar crema solar posada de casa i també a la motxilla, el banyador, la tovallola, la gorra, l’esmorzar i molta aigua! També cal portar la SAMARRETA del casal!


Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.