Aplec de Sant Joan dels Erms

Benvolgudes famílies,

un any més, el proper dimarts 29 d'agost es celebra l'Aplec de Sant Joan dels Erms. L'equip del casal hi participarà i allà hi realitzarem jocs per tothom abans de començar les sardanes.

Ens trobarem a les 16.45h a l'Ermita de Sant Joan dels Erms (per tots aquells qui hi vagin amb cotxe).

Qui vingui amb bicicleta, quedarem a les 16.15h a la Plaça de la Basílica i marxarem cap allà. En el cas dels grups de 2n-3r i 4t-5è-6è, poden venir sols, però han de firmar l'autorització adjunta a sota. La resta de participants han de venir acompanyats de la mare o el pare si volen venir amb bicicleta.

Tothom qui vingui amb pares i mares podrà quedar-se a les sardanes i a les altres activitats programades. Qui hagi vingut sol haurà de marxar amb l'equip de monitoratge cap al poble a les 18h, arribant a les 18.30 aproximadament.

Pels grans de tardes: un monitor els vindrà a buscar a l'escola a les 16h i marxaran amb bici per reunir-se amb els altres. Després l'hora i lloc de trobada quan s'hagi acabat l'aplec serà el mateix que la resta (marxar a les 18 cap al poble, arribar a les 18.30 a la Plaça de la Basílica).

Si no tens l'autorització fes clic aquí per imprimir-la i portar-la signada la setmana que ve.


Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.