Please reload

Entradas recientes

Aplec de Sant Joan dels Erms

August 25, 2017

Benvolgudes famílies,

 

 

un any més, el proper dimarts 29 d'agost es celebra l'Aplec de Sant Joan dels Erms. L'equip del casal hi participarà i allà hi realitzarem jocs per tothom abans de començar les sardanes.

 

Ens trobarem a les 16.45h a l'Ermita de Sant Joan dels Erms (per tots aquells qui hi vagin amb cotxe).

Qui vingui amb bicicleta, quedarem a les 16.15h a la Plaça de la Basílica i marxarem cap allà. En el cas dels grups de 2n-3r i 4t-5è-6è, poden venir sols, però han de firmar l'autorització adjunta a sota. La resta de participants han de venir acompanyats de la mare o el pare si volen venir amb bicicleta.

 

Tothom qui vingui amb pares i mares podrà quedar-se a les sardanes i a les altres activitats programades. Qui hagi vingut sol haurà de marxar amb l'equip de monitoratge cap al poble a les 18h, arribant a les 18.30 aproximadament.

 

Pels grans de tardes: un monitor els vindrà a buscar a l'escola a les 16h i marxaran amb bici per reunir-se amb els altres. Després l'hora i lloc de trobada quan s'hagi acabat l'aplec serà el mateix que la resta (marxar a les 18 cap al poble, arribar a les 18.30 a la Plaça de la Basílica).

 

Si no tens l'autorització fes clic aquí per imprimir-la i portar-la signada la setmana que ve.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo

2017 by Yeray