Please reload

Entradas recientes

CALOR CALOR, ÉS FESTA MAJOR!!

August 2, 2017

 

 

El proper divendres 4 d'agost es dóna el tret de sortida a la Festa Major de Castelló d'Empúries. Durant aquesta setmana tots els grups faran un taller on crearan instruments de percussió que utilitzarem per la cercavila que realitzarem des de l'escola fins a la Plaça dels Homes el divendres. Un cop allà serem partícips del pregó d'enguany.

 

Us convidem, doncs, a participar-hi! Quedarem a les 18h davant de l'escola Joana d'Empúries, i marxarem cap a la Plaça dels Homes. Podeu acompanyar-nos durant la cercavila, o bé rebre'ns un cop arribem a la plaça. El pregó serà a les 18.30.

 

* en aquesta activitat les famílies seran responsables dels seus fills i filles un cop estiguem a la plaça

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo

2017 by Yeray