Tot el casal: Trobada de Casals (Dilluns 17)

El proper dilluns 17 de juliol hi haurà la Trobada de Casals a la platja d'Empuriabrava, on s'hi realitzaran diverses activitats per a tots els grups dels casals municipals. Els grups de mitjans i grans faran activitats aquàtiques, mentre que els petits gaudiran d'inflables a la sorra i es banyaran a la platja. Acabarem la jornada amb una gran festa de l'espuma.

Els grups de P3, P4, P5 i 1r-2n hi aniran amb autocar. D'altra banda, els grups de 3r-4t i 5è-6è hi aniran amb bicicleta.

L'horari de l'activitat és de 9 a 13. Cal recordar que els i les participants han de portar crema solar posada de casa i també a la motxilla. També necessitaran el banyador, la tovallola, la gorra, l'esmorzar i molta aigua! AH!! I la samarreta d'aquest any del casal! ;)

Moltes gràcies! Fins dilluuuuuuuuuuuuns!


Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.