Please reload

Entradas recientes

Tot el casal: Trobada de Casals (Dilluns 17)

July 11, 2017

El proper dilluns 17 de juliol hi haurà la Trobada de Casals a la platja d'Empuriabrava, on s'hi realitzaran diverses activitats per a tots els grups dels casals municipals. Els grups de mitjans i grans faran activitats aquàtiques, mentre que els petits gaudiran d'inflables a la sorra i es banyaran a la platja. Acabarem la jornada amb una gran festa de l'espuma.

 

Els grups de P3, P4, P5 i 1r-2n hi aniran amb autocar. D'altra banda, els grups de 3r-4t i 5è-6è hi aniran amb bicicleta.

 

L'horari de l'activitat és de 9 a 13. Cal recordar que els i les participants han de portar crema solar posada de casa i també a la motxilla. També necessitaran el banyador, la tovallola, la gorra, l'esmorzar i molta aigua! AH!! I la samarreta d'aquest any del casal! ;)

 

Moltes gràcies! Fins dilluuuuuuuuuuuuns!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo

2017 by Yeray