Resultats selecció monitors/es

Adjunt trobeu els resultats del procés de selecció de monitors. La puntuació obtinguda fa referència als mèrits + l'entrevista realitzada el 19 de Maig. No estan representats els punts extra per l'aventura't, que tanmateix es tenen en compte pels que postulaven a aquestes places. Els resultats estan obviament supeditats a l'entrega de tots els documents acreditatius demanats. Per qualsevol dubte/reclamació respecte els resultats podeu contactar al mail xots.estiu@gmail.com


Pel que fa la selecció, l'equip organitzador s'està posant en contacte amb els primers classificats de la llista per confirmar la seva plaça. L'equip base pel Juliol constarà de 8 monitors al Casal i 3 a l'Aventura't, números que seran ampliats en cas que el nombre d'inscripcions requereixi de més monitors/es.


Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació

#monitors

Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.