Please reload

Entradas recientes

Entrevistes a monitor/a

May 6, 2017

 Les entitats AEiG Xots i AJAC cerquen monitors i monitores per la propera campanya d'estiu 2017. Per tal de triar l'equip que durà a terme el Casal Infantil i l'Aventura't es realitzarà un procès de selecció conjunt entre ambdues entitats i en col·laboració amb tècnics del'ajuntament. Les bases del procès de selecció són disponibles al final d'aquesta pàgina.

 

El nombre de places disponibles dependrà del nombre final d'apuntats, i seran contractes de mitja jornada (20h setmanals) o sencera (37,5h setmanals), per períodes d'entre 1 i 2 mesos i mig. Les condicions i retribucions segueixen el conveni del lleure prorrogat pel 2017.

 

Per tal de participar-hi, només cal enviar un email a xots.estiu@gmail.com abans del 15 de Maig aportant la documentació necessària. Respondrem el correu confirmant la recepció i assignant una hora aproximada per a l'entrevista el dia 19 de Maig.

 

Molta sort!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Buscar por tags
Please reload

Archivo

2017 by Yeray